Всього: 0.00

Робот-пилосос Ecovacs Deebot X2 Combo Black + вертикальний пилосос

75,600.00

В наявності

Артикул: 2947 Гарантія: 12 місяців Категорія:

Опис

 

Дует пилососів для універсального глибокого прибирання

Відчуйте силу очищення X2 COMBO! Тонка конструкція робота X2 забезпечує повне покриття, а потужність всмоктування 8700 Па, основна щітка шириною 200 мм, миття OZMO Turbo 2.0 і Smart Mop Lift гарантують бездоганний дім із ефективною мобільністю. Його новий ручний пилосос із чотириступеневою фільтрацією та декількома щітками забезпечує комплексне й ефективне прибирання.

Подвійне автоматичне спорожнення з покращеною станцією OMNI

Відчуйте новий рівень ефективності прибирання з універсальною станцією OMNI, яка має функцію Dual Auto Empty — автоматичне спорожнення без пилу як для ручних пилососів, так і для роботів-пилососів. Насолоджуйтесь безпроблемним високотемпературним пранням шваброю з гарячою водою 60°C на ECOVACS X2 COMBO для блискучої чистоти в домі.

Розумне прибирання за допомогою ШІ

Зустрічайте свого DEEBOT, вашого розумного компаньйона з прибирання! Завдяки технології уникнення перешкод AIVI 3D 2.0 і подвійному лазерному плануванню LiDAR він рухається плавно, точно уникаючи перешкод. Режим штучного інтелекту для тварин? Звичайно! Розпізнає ваших пухнастих друзів та їхні миски з їжею та пропонує ідеальний розчин для очищення. Прибирання стало набагато розумнішим і зручнішим!

Інтерактивний досвід із YIKO та 3D-картою

Покращуйте свій досвід прибирання за допомогою розширеного 3D-карти DEEBOT, що дозволяє точно прибирати певні ділянки. Просто проведіть пальцем по програмі, щоб призначити завдання, наприклад, видалити бруд з-під обіднього столу. Крім того, насолоджуйтеся безперебійним керуванням за допомогою голосового помічника YIKO — вашого розумного домашнього помічника, який опанував численні голосові сценарії для плавного прибирання з ефектом занурення.

 

Додаткова інформація

Виробник

Ecovacs

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Робот-пилосос Ecovacs Deebot X2 Combo Black + вертикальний пилосос”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X